o lo'o sui malie le taga fa'asu'u masani afifi malu

o lo'o sui malie le taga fa'asu'u masani afifi malu

O se taga Spout o se ituaiga otaga afifi palasitikae mafai ona tu i luga. E mafai ona i totonu o le afifi malu poʻo le afifiina malosi. O le tau o taga mo'a e matua maualuga lava. Ae o lona faamoemoega ma lona aoga ua lauiloa mo lo latou faigofie. O le mafuaaga autu o le faigofie ma feaveai. E mafai ona ave faatasi ma oe. Ae o le mea e sili ona taua, e sili ona fetaui mo le teuina o meaʻai laiti ma mea faapena. E tele mea'ai e fa'aaogaina.

Spout taga ose fa'ailoga fou fa'apipi'i e iai le lelei i le fa'aleleia atili o le tulaga o oloa, fa'asiliina fata fa'aaliga vaaia, feavea'i, faigofie ona fa'aoga, fa'asaoina le fou, ma fa'amaufa'ailoga. taga fa'asu'a e fa'asino i le ataga afifi malufaʻatasi ai ma se fausaga lagolago faʻalava i le pito i lalo, e mafai ona tu na o ia e aunoa ma le faʻalagolago i soʻo se lagolago. E mafai ona fa'apipi'i fa'alava puipui o le okesene pe a mana'omia e fa'aitiitia ai le fa'aogaina o le okesene ma fa'alautele ai le fa'aola o le oloa. O le mamanu fa'atasi ai ma le fa'asu'u e mafai ai ona fa'asusu pe oomi mo le inu, ma e sau ma se tapuni e mafai ona toe fa'aoga ma fa'amalo le masini, e fa'afaigofie ai mo tagata fa'atau ona feavea'i ma fa'aoga. Tusa lava pe tatala pe leai, o oloa o lo'o afifiina i totonu o taga fa'agutu e mafai ona tu sa'o i luga ole fa'alava e pei o fagu.

E masani ona fa'aoga i totonu o sua suamalie, meainu ta'aloga, fagu vai inu, sua suamalie, fa'amalama ma isi oloa. I le faaopoopo atu i le alamanuia o meaʻai, o le faʻaaogaina o nisi o mea fufulu, mea teuteu i aso uma, sapalai faʻafomaʻi ma isi oloa o loʻo faasolosolo malie lava. O le afifiina o taga o le Spout e faaopoopo ai le lanu i le lalolagi mauoa ma felanulanuai, faatasi ai ma mamanu manino ma manino o tutu saʻo i luga o fata, e atagia ai se ata lelei ma faafaigofie ai ona faatosina mai tagata faatau, fetuutuunai i le faiga faatau atu faaonaponei o faatauoloa supamaketi.

taga fa'afefe

O le tau o le gaosiga o taga fa'atosina e matua maualalo lava nai lo le tau opusa apa, fagu palasitika, po o fagu tioata, ma felauaiga ma le teuina o tau o loʻo faʻaitiitia foi. Pe a faʻatusatusa i fagu, o lenei afifiina e sili atu le faʻaogaina o le insulation, ma o oloa afifiina e mafai ona vave malulu ma faʻamaumau le maualalo o le vevela mo se taimi umi. E le gata i lea, o loʻo i ai foʻi nisi mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻiina elemene mamanu, e pei o au, faʻailoga faʻafefeteina, laser punching, ma isi, o mea uma ia e faʻaleleia atili ai le matagofie o taga spout.

O tomai fa'apipi'i o taga fa'ato'aga ua fa'atuputeleina fa'apitoa. Faatasi ai ma le atinaʻeina o tomai faʻatekonolosi maualuga, o mea faʻainisinia ua faʻalauiloaina mo taga faʻapipiʻi o le a faʻalauteleina ai le atinaʻeina o ato faʻapipiʻi fetuutuunai. I luga o le faʻavae o le fuafuaga faʻapipiʻi muamua, faʻateleina le avanoa mo mea fou, e pei o le faʻaopoopoina o le gafatia lelei ma faʻaleleia le foliga vaaia o le ato i luma lava ia. Fa'amalie atili mana'oga fa'apipi'i o faleoloa fa'aonaponei. O le alualu i luma o tomai ua faia ai se sao taua i le manumalo i le avanoa fata mo taga afifiina fetuutuunai, ma le umi o le fata o meaai ma meainu o lo o afifiina i taga fa'asu'i ua fa'alauteleina i le vevela o le potu. I le va'aiga a tagata fa'atau, o le afifiina tuto'atasi e mafai ona aumaia ai ni fa'ailoga taua, e faigofie ona fa'aoga, ma o se afifi lelei.

O le lelei o le maketi o le faʻaogaina o pusa faʻapipiʻi, faʻapea foʻi ma le faʻaalia e le gata o oloa faʻapipiʻiina o taga, o loʻo faʻaalia uma lava o taga faʻapipiʻi ua faasolosolo malie lava ona avea ma masani i le atinaʻeina o afifi ma o se tasi o auala sili ona vave afifiina, o se filifiliga mo le afifiina i le lumanaʻi. alamanuia. O le suiina o afifi malu masani e le mafai ona toe fa'amauina i taga fa'apipi'i fa'apipi'i e mautinoa lava e avea ma aga masani.


Taimi meli: Iul-01-2024